Onze missie

Selectie van het graan

Wist je dat de voorwaarden voor het gebruik van biologisch graan in babyvoeding veel strenger zijn dan voor volwassenen? Het selecteren van de meest geschikte biologische granen voor babyvoeding is dan ook een verantwoordelijke opgave. Het telen van zulke hoogwaardige granen en het behouden van hun kwaliteit is niet eenvoudig, maar dat zien wij als onze missie.


Testen van het graan

Onze producten zijn bedoeld voor de jongste en meest kwetsbare gezinsleden. Het is dan ook vanzelfsprekend dat alleen de veiligste grondstoffen kunnen worden gebruikt in het productieproces. Elk geleverde partij graan wordt zorgvuldig onderzocht en getest.

Productie

De ontwikkeling van de biologische Mamuko producten komt voort uit een samenwerking met een aantal maag-darm-leverartsen. Samen hebben we producten van de hoogste kwaliteit ontwikkeld, die voldoen aan de voedingsbehoeften van opgroeiende baby’s en jonge kinderen. Tijdens het productieproces worden de granen niet verhit, om de maximale voedingswaarde te behouden.

Kwaliteit

Elke stap in het Mamuko productieproces wordt zorgvuldig gecontroleerd,
om ervoor te zorgen dat jouw kindje alleen producten van topkwaliteit krijgt.

 

 

Bereiding

Meng volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking de aangegeven hoeveelheid granen met koud water en laat 5 minuten staan. Breng het mengsel vervolgens al roerend aan de kook en laat deze 4 tot 5 minuten doorkoken. 

Haal de pan van het vuur, dek deze af en laat enkele minuten staan. Eventueel verdunnen met moedermelk of melkpoeder (voor baby’s van 9 maanden met gekookte of gepasteuriseerde melk). Kan op smaak worden gebracht met 0,5-1 theelepel ongeraffineerde olie, groenten-, vruchten- en/of bessenpuree of geprakte verse vruchten en/of bessen. Voor baby’s vanaf 1 jaar kan het water vervangen worden met melk of bouillon.

 Lees aandachtig en volg de bereidingsinstructies op de verpakking. Gekookte pap niet bewaren. Controleer altijd de temperatuur van de voeding, voordat je deze aan je kind geeft.

 

© 2020 - 2023 mamuko | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel