Retourneren

Ben je niet tevreden met je bestelling of heb je een andere verwachting? Dan is retourneren geen enkel probleem!

Als consument heb je volgens het herroepingsrecht* het recht om je bestelling tot 14 dagen na de datum van ontvangst te annuleren of te retourneren. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten van je retourzending naar Serious Food zijn voor eigen rekening. Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, kan het product in originele staat en in originele en onbeschadigde verpakking aan Serious Food geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via email info@seriousfood.eu. Vermeld hierbij je naam, de reden van retournering, het ordernummer van de bestelling en de bankrekening (IBAN nummer en op naam van) waar wij het geld op kunnen terug storten. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van je retour terugstorten, mits het product reeds in goede orde ontvangen is - of mits een bewijs van retour zending.

Stuur het artikel of artikelen naar onderstaand adres:
Serious Food
Terweeweg 29
2341 CM OEGSTGEEST
Nederland

Je kunt dezelfde verzenddoos gebruiken als waarin je de bestelling ontvangen hebt, maar verwijder je eigen adres.           

 

*Artikel 6 - Herroepingsrecht

Bij levering van producten:

  1. Bij de aankoop van producten heeft de consument de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 14 dagen. Deze bedenktermijn gaat in op de dag na ontvangst van het product door de consument of een vooraf door de consument aangewezen en aan de ondernemer bekendgemaakte vertegenwoordiger.

  2. Tijdens de bedenktijd zal de consument zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Hij zal het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of hij het product wenst te behouden. Indien hij van zijn herroepingsrecht gebruik maakt, zal hij het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer retourneren, conform de door de ondernemer verstrekte redelijke en duidelijke instructies.

  3. Wanneer de consument gebruik wenst te maken van zijn herroepingsrecht is hij verplicht dit binnen 14 dagen, na ontvangst van het product, kenbaar te maken aan de ondernemer. Het kenbaar maken dient de consument te doen middels de bovenvermelde link. Nadat de consument kenbaar heeft gemaakt gebruik te willen maken van zijn herroepingsrecht dient de klant het product binnen 14 dagen retour te sturen. De consument dient te bewijzen dat de geleverde zaken tijdig zijn teruggestuurd, bijvoorbeeld door middel van een bewijs van verzending. 

Indien de klant na afloop van de in lid 2 en 3 genoemde termijnen niet kenbaar heeft gemaakt gebruik te willen maken van zijn herroepingsrecht resp. het product niet aan de ondernemer heeft teruggezonden, is de koop een feit. 

© 2020 - 2023 mamuko | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel